GRATIS levering af alle ordrer !

 

Vedligeholdelse

Dine smykker er en del af din personlighed – bevar dem smukke!
Ofte er smykker forbundne med følelser og oplevelser, der betyder noget særligt for den, der bærer dem. Uanset om du bærer dine smykker hver dag eller blot indimellem, så udsættes de for slitage. Ligeledes kan en uhensigtsmæssig form for opbevaring sætte sit præg på smykkerne. Men du kan selv gøre meget for at bevare dine smykker smukke og skåne dem for uheld.
Gode råd om vedligeholdelse af dine smykker
Mange forskellige faktorer har indflydelse på, hvor godt et smykke bevares og dermed tager sig ud. Væske som f.eks. parfume, hårspray og sved er nogle af de faktorer, der har indflydelse på, hvor pæne dine smykker holder sig. Hvis du vil passe godt på dine smykker, anbefaler vi, at du ikke bærer dem under svømning og anden form for sportsudøvelse, og at du undgår at de kommer i direkte kontakt med skønhedsplejeprodukter som cremer, hår- og sololier. Vi anbefaler at smykkerne tages af i forbindelse med vask, brusebad o.lign. og inden du sover. Anvendelse af produkter, som indeholder svovl, kan få sølvet til at oxidere hurtigere end normalt. Hvis sølv oxiderer, vedligeholdes det på almindeligvis ved pudsning. HUSK ALTID at afmontere NICEWISE®-designskiven før sølvet pudses, da sølvpudsemiddel vil beskadige designskiven.
Gode råd om opbevaring af dine smykker
Sørg for at der er plads nok til smykkerne i dit smykkeskrin, så de ikke mases og skrabes med risiko for deformering og ridser. Smykker opbevares optimalt adskilt fra hinanden, eventuelt i små poser eller ufarvet, syrefrit silkepapir. Smykkeæskerne, som du modtager dine NICEWISE®-smykker i, giver god beskyttelse for smykkerne, når du ikke bærer dem. Vil du beskytte sølvet yderligere mod at oxidere, kan du gøre det ved at lægge øreringene i en lufttæt pose, som begrænser iltmængden omkring sølvet, og dermed oxideringen.
Produktfakta om NICEWISE®-øreringene
NICEWISE®-øreringene er af massivt sterlingsølv 925s og ultralet porcelice, som er en porcelænslignende forarbejdning af polystyren.