GRATIS levering af alle ordrer !

 

Persondatapolitik

Brug af personoplysninger
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, og evt. undersøgelsesspecifikke svar, som du måtte have afgivet til en undersøgelse, du aktivt har valgt at deltage i. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dit og øvrige handlenes brug af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier. Du kan til enhver tid selv rette i, eller slette din brugerprofil på nicewise.dk.
Beskyttelse af personoplysninger
Personlige oplysninger om en person skal Ifølge persondataloven opbevares sikkert og fortroligt. De relativt få personlige oplysninger, som du oplyser til os, opbevares på computere, hvortil der er begrænset adgang, og hvilke er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og i henhold til dine rettigheder som bruger. Ved enhver dataoverførsel via internettet kan der dog være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. I sådanne tilfælde kan vi ikke garantere 100 procent sikkerhed, og derfor afgiver du således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Vi kan give dig 100 garanti for, at vi ikke aktivt videregiver dine personoplysninger til nogen form for tredjepart.
Opdateringer af nærværende tekst
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Og i tilfælde af at vi gør det, opdatere vi selvsagt samtidig datoen nederst på siden, som angiver hvornår denne tekst sidste gang blev opdateret.



Teksten "Persondatapolitik" er senest opdateret 25. november 2013.