GRATIS levering af alle ordrer !

 

Om Nicewise smykker og de håndlavede øreringe

 

SMYKKEDESIGNET


SMYKKER MED IDENTITET
NICEWISE® er moderne dansk smykkedesign,
hvor ædelmetal optræder i dristig kombination med ultralet porcelice™. NICEWISE®-smykkeuniverset repræsenteres af vores Funky Collection, Romantic Collection, Classic Collection, Refined Collection, Sporty Collection, Artistic Collection og Natural Collection, som med hver deres stil afspejler forskellige feminine udtryk.


SKAB GLÆDE MED ET SMYKKE
Smykkets vigtigste formål er at skabe glæde, både for den, der ser på det, og for den, der bærer det. Uanset om du selv – eller manden i dit liv – vil forkæle dig, eller om du selv gerne vil glæde din veninde, søster, mor, datter, barnebarn – eller en anden – med en smykkegave, finder du et væld af muligheder på nicewise.dk.


SMYKKEGAVER, DER RAMMER PLET
Nicewise.dk giver dig mulighed for at give eller modtage en gave, der rammer plet, fordi den er
valgt ud fra helt personlige ønsker. Måske har vedkommende, som du vil give en smykkegave, allerede lavet sin NICEWISE®-ønskeseddel med personligt udvalgte favoritter.


FAKTA OM ØRERINGENE

NICEWISE®-øreringene er af massivt sterlingsølv 925s og ultralet porcelice, som er en porcelæns- lignende forarbejdning af polystyren. Øreringene er håndlavede og meget lette. Et par creol øreringe vejer kun 1,5 gr. og er derfor meget behagelige at have på. NICEWISE®-smykkerne er produceret i Danmark under bæredygtige og etiske forhold.Smykkeæske med musselmalede ørestikker


WEBSHOPPEN


PERFEKT MATCH TIL PERSONLIG STIL
Se dig omkring i NICEWISE®-smykkeuniverset. Blandt de mange, spektakulære og eksklusive NICEWISE®-øreringe finder du det perfekte match til din personlige stil. Foretrækker du ørestikker eller creoler? Design i pastel, klare eller dybe nuancer? Vil du have øreringe i multicolor, sort/hvid, grå, blå, violette, røde, orange, gule, grønne eller brune farver? Ved at sortere via kategori-, farve- og nuancefiltrene på siden, finder du let frem til netop de NICEWISE®-øreringe, der opfylder dine foretrukne kollektions-, farve- og nuanceønsker, så du kan vælge det design, der lige præcis passer til dig.


PERSONLIG ØNSKESEDDEL
Det er let at oprette og maile en personlig ønskeseddel fra nicewise.dk. Og med en ønskeseddel ved hånden er det også let for den, der vil give en smykkegave, at finde frem til netop det, der vil glæde allermest.


GRATIS LEVERING
Leveringen er altid gratis, når du handler på nicewise.dk.


LEVERES I GAVEÆSKE
NICEWISE®-øreringene leveres i en smuk gaveæske.


GAVE MED PERSONLIG HILSEN
Hvis du ønsker det, kan vi sørge for, at gaven, du vil give, bliver forsynet med et personligt kort, som passer til anledningen. Under menuen “gavehilsen” finder du de kort, som du har mulighed for at medbestille til din gave. Teksten, som du ønsker, skal stå på kortet, skriver du blot i forbindelse med bestillingen.


VI KAN SENDE GAVEN FOR DIG
Vi kan sende gaven direkte til gavemodtagerens adresse. Sammen med den gratis levering og muligheden for også at tildele individuel leverings-adresse til enhver bestilt vare, kan du drage fordel heraf. For på den måde kan du i forbindelse med julegaver, fødselsdagsgaver og lignende, som skal gives, hvor du ikke selv kan være til stede, lade os sende gaver for dig direkte til modtagerne, hvorved du kan spare porto og tid til videreforsendelse.

 Håndlavede øreringe, dansk designede smykker i sølv

DESIGNERNE


NICEWISE® smykkekollektionerne er skabt af designerduoen Anne Foxil og Morten Philip.
Begge er designuddannet på Designskolen Kolding og arbejder til daglig med visuel kommunikation og produktdesign.

dansk design af øreringe og smykker